Healing

Priser

Healing: 500 :-/behandling.
Andlig Healing: 400:-/behandling.

Vi erbjuder två olika former av healing. Den ena heter Andlig healing, medan den andra kallas för Healing. För båda metoderna gäller att det måste gå minst 14 dagar mellan behandlingarna. Det tar nämligen en vecka för healingen att sjunka in, och därefter ytterliagre en vecka innan du är redo för en ny behandling. När jag jobbar med de två healingformerna är jag en neutral kanal till andevärlden.

Healing

Detta är en djuptransformerande healingform som går djupt in och startar utrensningar, vilket lyfter upp såväl känslomässiga som energismässiga blockeringar till ytan. Därmed är den mycket effektiv på många fysiska symtom. När jag jobbar med de två healingformerna är jag en neutral kanal till andevärlden, men varje människa ansvarar för sitt eget liv och man bör därför ha viljan att bli fri från sina symtom.

Andlig healing

Vid andlig healing är healern en neutral kanal, som fungerar som kontakt med andevärlden. Det är andarna som bestämmer vilken typ av healing som ska kanaliseras genom mig som healer. Jag kommer därför inte heller att lämna några budskap från andevärlden under healingprocessen och jag ställer inga diagnoser.